Directiewisseling bij Tumble ‘N Dry

Per 1 maart neemt Petra Vos na ruim vier jaar afscheid als CEO van kinderkleding-bedrijf Tumble ’N Dry. Leonie Grunder, voormalig managing director van Mees Fashion, wordt de nieuwe algemeen directeur bij Tumble ’N Dry. Xander Kooij (financieel directeur) zal naast zijn huidige verantwoordelijkheden de taken van Vos ten aanzien van logistiek, customer support, HR en ICT overnemen.

Volgens Vos is het het tijd om het stokje over te dragen. “Samen met haar team heeft zij de omzet van Tumble ‘N Dry in vier jaar tijd verdubbeld en de onderneming getransformeerd van een traditioneel wholesale-label naar een succesvol omni-channel merk, met tien winkels, een sterke webshop en een infrastructuur die deze strategie kan ondersteunen,” meldt het bedrijf.

Grunders ervaring in retail en e-commerce en haar achtergrond als ondernemer sluiten volgens het merk goed aan op de behoeftes van Tumble ‘N Dry. Jop Polmann van de Brand Retail Group waar Tumble ‘N Dry sinds deze zomer toe behoort: “Wij betreuren het vertrek van Petra, maar willen haar danken voor haar werk, passie en leiderschap, waarmee zij de afgelopen jaren, in roerige tijden, het merk een sterke plek in het retaillandschap heeft weten te geven”.

Aanbevolen artikelen
0