Nieuwe merken in het WFC

SMITH & SOUL
Smith & Soul is, tegen alle stromen in, het snelst groeiende merk van dit moment. Het ambitieuze team van Smith & Soul is de ziel van het bedrijf. Competentie, creativiteit, identiteit en de onvergelijkbare teamgeest creëren een eigentijdse uitstraling. Een duidelijk handschrift, oog voor details en innovatiestoffen vormen de basis van het succes. Smith & Soul reageert snel op de marktbehoefte door complete last – minute collecties te brengen – het hele jaar door, tegen een eerlijke prijs en fantastische kwaliteiten.

Het assortiment omvat een coole mix van jersey shirts, breisels en sweats. Superzachte kwaliteiten, originele structuren en uitzonderlijke was- en verftechnieken. De zachte, vrouwelijke look met Urban Spirit voor een ongecompliceerde levensstijl. Als maandleverancier biedt Smith & Soul een superprijs/kwaliteit verhouding en niet onbelangrijk, als een van de weinige maandleveranciers een uitstekende marge van 2.7.

ELBSAND – HET NIEUWE NAKETANO
ELBSAND Hamburg is hét fashion statement met een noordelijk karakter. Casual sportkleding voor een dagje aan zee of een drankje bij de Beach club. Ongedwongen, maar altijd zinspelend op een fashion statement. Individueel en ontspannen met een hoogwaardige details, dat is ELBSAND. Sandwashing zorgt voor een onmiskenbare look en feel – een vakkundige combinatie van stijlen comfort.
ELBSAND brengt een noordelijke stijl in uw winkel!
• Superieure kwaliteit, gemaakt in Europa
• Top doorverkoopcijfers gegarandeerd
• Zes collecties (per jaar)
• EDI-aansluiting inbegrepen
• Functionele shop- en softshopoplossingen voor activering op POS
• B2B shop nabestelservice
Verkrijgbaar bij de Martens Fashion Group in het WFC Amsterdam, WFC Fashion (Toren 1) op de 15e verdieping.

Over WFC Amsterdam
WFC Amsterdam transformeert naar een fashion creatieve tech community, een bruisende mixed-use plek met verschillende functies zoals werken, wonen, spraakmakende voorzieningen. Een plek die verbonden is met de stad en haar omgeving, met nationale betekenis en internationale allure. Eigenaar en ontwikkelaar MRP werkt op dit moment aan de plannen van de ontwikkeling van WFC Amsterdam.

Aanbevolen artikelen
0