Coolcat keert terug

Coolcat wordt op 1 oktober geherlanceerd als webshop voor kinderkleding. De doelgroep van de nieuwe webshop is jongens en meisjes tussen vier en twaalf jaar oud. De naam van de nieuwe webwinkel is Coolcat en krijgt, in tegenstelling tot eerdere berichten, niet de toevoeging ‘junior’. De focus van de collectie komt naar eigen zeggen te liggen op “vanouds sterke en populaire” productgroepen, zoals jassen, jeans, sweatshirts en t-shirts, meldt Retailnews.

Cooclat zal in principe een online speler zijn, maar krijgt ook een fysiek aspect: zo komt er een shop-in-shop bij een nieuwe America Today-winkel die binnenkort opent in Alkmaar. Naast de eigen webwinkel zal de kleding van Coolcat ook verkocht worden via Wehkamp. Mogelijk komen er meer shop-in-shops, zegt mede-eigenaar Jonathan Kahn. Een terugkeer met eigen fysieke winkels staat op dit moment niet op de planning, maar sluit Kahn vooralsnog niet uit.

Eerder dit jaar maakte Coolcat bekend de winkels te sluiten. Het bedrijf werd toen ondergebracht bij zusterketen America Today. De verwachting is dat volgende maand de laatste fysieke vestigingen hun deuren sluiten.

 

Aanbevolen artikelen
0