De Circular Textile Days 2024: 18 & 19 september

Circulaire textieldagen 2024: 18 & 19 september

De Circular Textile Days 2024, gepland op 18 en 19 september, zal het podium zijn voor de vierde editie van dit evenement gewijd aan circulariteit in de textielindustrie. Het evenement, dat wordt gehouden in het Congrescentrum 1931 in Den Bosch, biedt een gelegenheid voor organisaties uit diverse landen om samen te komen, kennis te delen over Europese regelgeving, en actief bij te dragen aan de vorming van toekomstige standaarden in de branche.

Met het thema “Beyond Dialogue” wordt de nadruk gelegd op de noodzaak van actie in plaats van enkel gesprekken. Het programma is ontworpen om deelnemers aan te moedigen om concrete stappen te zetten richting duurzame productie in lijn met strengere wetgeving op nationaal en internationaal niveau.

De organisatie van de beurs vertelt: “Het evenement zal vertegenwoordigers uit de gehele textielketen aantrekken, waaronder industriële bedrijven, retailers, B2B eindgebruikers, overheden en kennisinstellingen.”

Waarom deelnemen? Naast het delen van kennis en het opbouwen van netwerken, bieden de Circular Textile Days 2024 deelnemers praktische tools om hun eigen bedrijf te transformeren naar een winstgevend verdienmodel met circulair textiel. De organisatie benadrukt ook het cruciale belang van samenwerking voor een duurzamere toekomst.

Bron: Circular Textile Days

Aanbevolen artikelen
0