CC Brands samen met John van den Herik

Beeld: CC Brands

Vanaf 1 juli jl. is CC Brands, onderdeel van de Cookie Company Group, een samenwerking aangegaan met John van den Herik. Dat Meldt CC Brands middels een persbericht aan Vakblad Kindermode. Van den Herik is bekend als oprichter en oud-eigenaar van het baby en kids concept lief! lifestyle.

“Wij, als CC Brands en onze groep, zijn enorm trots en enthousiast om John in ons midden te verwelkomen. CC Brands is 3 jaar geleden spelenderwijs ontstaan. Dit vanuit de wens om, tegen gunstige voorwaarden en zonder moeilijke processen en ‘’gedoe”, eigen content te maken en met andere business collega’s leuke merken te bouwen. Door een sterk team, mijn jarenlange licentie- en retailervaring en creatieve achtergrond zijn deze 2 mooie merken geboren en is er al veel content gebouwd. Dit biedt genoeg fundament voor John om nu verder te bouwen en ons nationaal en internationaal verder op de kaart te zetten,” aldus Sabine Hulsman, oprichtster van The Cookie Company.

“Ik ken Sabine Hulsman al enige jaren en we hebben altijd goed contact gehouden. Toen ze mij enige tijd geleden vertelde over hun ‘eigen merken strategie’ werd ik direct enthousiast“ aldus Van den Herik. Van den Herik zal vanuit de CC Brands unit de branding en expansie van de eigen merken Ojo en Phonicons onder zijn hoede nemen en hier meer content aan toevoegen en de internationale expansie verder uitbouwen. “Merken bouwen is mijn ding en om dit te gaan doen met een mooi bedrijf als dat van Sabine en haar team is echt super leuk.“

CC Brands werd 22 jaar geleden door Hulsman opgericht als bedrijf voor het creëren van succesvolle retail campagnes met merken van anderen. Uit Hulsman’s ambitie ontstonden later ook de eigen merken Phonicons, een iconisch merk voor diverse leeftijden en Ojo, een trendy en eigenzinnig merk voor meisjes in de leeftijd 5-10.

Aanbevolen artikelen
0