Bubbles&Bo opent ‘grootste kinderwarenhuis van Brabant’

Op vrijdag 25 augustus opende Goirles burgemeester Mark van Stappershoef het nieuwe kinderwarenhuis Bubbles&Bo. Eigenaar en oprichter Sandra Fidom is trots op haar nieuwe winkel. “Toen ik in 2011 in Goirle kwam wonen, had ik al drie webwinkels voor kinderen. Ik merkte dat ik in Goirle en in de regio voor mijn eigen vier kinderen niet op één plek kon vinden wat ik zocht. Daarom ben ik toen Bubbles&Bo begonnen. In eerste instantie gericht op kinderschoenen, maar al snel hebben we kinderkleding, tassen, boeken en wat speelgoed daaraan toegevoegd.”

In de afgelopen vijf jaar heeft Bubbels&Bo een stevige groei doorgemaakt. Fidom: “Ook al zitten we in Goirle, onze klanten komen uit heel Brabant. Slechts dertig procent van onze klanten komt uit Goirle, elf procent uit Tilburg en vijf procent uit België. De rest komt echt overal vandaan en we zien onze klanten vaak terugkomen. Het succes van onze internetwinkel zal hier zeker ook aan bijdragen.”

Een nieuwe en grote winkel was al langer de wens en toen op de Hovel een aantal panden te koop kwam, besloten Fidom en haar echtgenoot om de stap voorwaarts te wagen. “We hebben twee panden op misschien wel de mooiste plek van De Hovel kunnen aankopen en samengevoegd. Daardoor is een winkel van 450 vierkante meter ontstaan. Hierdoor kunnen we veel beter ons aanbod voor onze doelgroepen baby’s, kids en tieners presenteren. We zijn nu het grootste kinderwarenhuis van Brabant.”

Aanbevolen artikelen
0