Bubble Londen: ‘een beetje anders’

 

Bubble1“Bubble is altijd al een beetje ‘anders’ geweest dan andere beurzen”, zegt de organisatie. “Het tweejaarlijkse evenement, dat plaatsvindt in Islington’s bruisende Business Design Centre heeft een opvallend divers merkenaanbod. We heten de grootste namen van de kindermode-industrie welkom, maar bieden ook ruimte voor al die onmisbare nieuwkomers, en presenteren kindermode ook schoenen, accessoires, gifts, meubilair en zwangerschapsproducten.”

Verhalen vertellen
“Dankzij het Perfect Pitch programma krijgen de bezoekers de mogelijkheid om de verhalen en personen achter de merken te ontdekken. Ze krijgen een mooier, diepgaander beeld van de collecties, ontdekken talent, leggen banden en maken geïnformeerde inkoopbeslissingen”, aldus de organisatie.

Coaching
“Maar Bubble Londen draait niet alleen om het ontdekken van fantastische kindermodemerken en onmisbare nieuwe collecties. We geven de bezoekers ook professionele ondersteuning als onderdeel van ons Look Who’s Talking seminarprogramma. Tijdens de show krijgen de bezoekers informatie van toonaangevende business coaches, visual merchandisers, en e-commerce experts, die winkels naar een hoger level kunnen tillen.

Islighton
Bubble vindt plaats in Islington, een levendige plek in het hart van Londen, met veel restaurants, hotels en shops. “De beurs bevindt zich op loopafstand van het Angel tube station, en op slechts tien minuten van Kings Cross, Euston en St Pancras International. Het Business Design Centre is gemakkelijk bereikbaar vanaf één van de zes internationale luchthaven die Londen telt.”

Aanbevolen artikelen
0