Bristol opent nieuwe winkel in Beek

In Beek is een nieuw filiaal van Bristol geopend. Het modemerk heeft het pand volledig verbouwd volgens het nieuwe Bristolconcept en met extra aandacht voor de sportcollectie. Er gaan negen medewerkers aan de slag. De opening van deze 239ste Bristolwinkel in Nederland en België vond plaats op woensdag 14 april in Winkelcentrum Makado in Beek. Het nieuwe filiaal van 850 m2 sluit volledig aan op het vernieuwde Bristolconcept.

Walhalla voor sporters
De winkel in Beek onderscheidt zich van andere Bristolwinkels door de uitbreiding van de sportafdeling. De helft van de winkel zal uit de sportcollectie bestaan, met zowel artikelen van het eigen merk als bekende merken, zoals Adidas, Puma, Asics, Reebok en Skechers. Alle sportartikelen zijn samengebracht in het voorste gedeelte van de winkel en de dames-, heren- en kidsafdelingen in het achterste gedeelte van de winkel. “De crisis houdt ons als familiebedrijf niet tegen om onze succesformule uit te breiden. We zijn trots dat we in Beek de deuren mogen openen van een nieuw filiaal. De winkel zal voor de helft uit sportartikelen bestaan, denk aan merken als Adidas, Asics, Puma, Reebok en Skechers. We zien een toename in de verkoop van sportartikelen en spelen daarop in door dit assortiment een centrale plek in de nieuwe winkels te geven. Door de ruimere opstelling en lagere rekken is de winkel bovendien overzichtelijk ingericht en biedt het klanten een fijne winkelervaring”, aldus Elise Vanaudenhove, CEO van Bristol. “Onze klanten voelen zich hopelijk snel thuis in onze winkel in Beek en zullen er – binnen de mogelijkheden van de voorzorgsmaatregelen – vast en zeker veel shopplezier ontdekken.”

Ruim assortiment voor een ‘shop-in-shop’-ervaring
Ook nieuw is de ‘shop-in-shop’ Coco Bella, een fashion corner waar men schoenen en kleding van het eigen modemerk terugvindt. Vorig jaar experimenteerde Bristol met Coco Bella pop-up stores in enkele grote stadscentra. De reacties op de inrichting en de modieuze collectie waren overweldigend positief, waardoor de formule vanaf nu te vinden zal zijn in alle nieuwe vestigingen. Daarnaast kunnen de klanten in Beek ook kennismaken met de Excellent by Bristol-collectie. Deze kwalitatieve leren schoenencollectie voor dames, heren en kinderen krijgt veel ruimte in de nieuwe winkel. Bovendien zijn de bekende merkcollecties van onder andere Levi’s, Lee Cooper en Geox nog steeds onderdeel van het Bristol-assortiment en voor de jongens en meisjes is er een uitgebreide kidscollectie.

Aanbevolen artikelen
0