Blue Seven aanwezig op de SundaySchool

Blue Seven presenteert in haar herfst/winter-collectie 2022 wederom een duidelijk onderscheid tussen new born, peuter, kleuters en teens. Voor de New Born-collectie is deze herfst/winter knus, warm en zacht. De kleintjes beginnen het nieuwe seizoen met in totaal negen uiteenlopende thema’s. Pluizige stoffen zoals nicky velours, perzikkleurige afwerking en zachte vulling zorgen ervoor dat de kledingstukken gegarandeerd favoriet zijn. De stijlen zijn gedecoreerd met liefdevol ontworpen details en applicaties zoals goudfolie en foamprint, met toegevoegde waarde door strepen en schattige all-over prints. Het totale aantal bodysuits in de collectie is eveneens uitgebreid.

Kids

De mini kids-collectie is casual, brutaal en hoogmodieus. Mini girls en mini boys hebben elk vijf modieuze, kindvriendelijke thema’s om alvast in de stemming te komen voor de komende winter. De focus ligt hier op gezellige en verwarmende kwaliteiten en een verscheidenheid aan kleuren in trendy herfsttinten. Verfijnde details maken van de diverse stijlen trendy kledingstukken. Bij de small kids openen modieuze kleurthema’s het nieuwe seizoen en tonen een verscheidenheid aan nieuwe stijlen in trendy favoriete kleuren. Met de kindercollectie van Blue Seven begint het koude seizoen dus levendig met verschillende thema’s. Gedetailleerde, kleurrijke stijlen en coole, leuke highlights brengen plezier in de garderobe. Bij Blue Seven draait alles om levensvreugde!

Teens

Levensvreugde zie je ook terug in de collectie voor de tieners. Onder het motto: ‘Geen verveling meer’ wordt pure levensvreugde geboden door de nieuwe, opwindende thema’s voor teen girls, die wordt gepresenteerd in een verscheidenheid aan kleuren. De teen boys kunnen dit seizoen hun favoriete stijl kiezen uit vijf trendy thema’s. De collectie is expressief, modieus en gevarieerd. Een breed scala aan vormen en stijlen biedt een breed spectrum aan stukken.

Blue Seven presenteert de nieuwe collectie op de SundaySchool

Kees Veerman: +31 (0) 6 22226384

Willem Verberne: +31 (0) 6 52559464

Aanbevolen artikelen
0