Barth van Hout start eigen agentuur

Barth van Hout, voormalig sales manager bij Carbone BV, is een eigen agentuur begonnen: Barth van Hout Childrenswear Agency. Hij vertegenwoordigt de merken Carbone Casual, Jinxy May, Hust & Claire en CR7 en is actief in het midden-hoog segment. “Een goede prijs-kwaliteit verhouding is voor mij de belangrijkste voorwaarde.” Als agent is Van Hout veel onderweg. “Ik ben vier van de twaalf maanden on the road om winkeliers te bezoeken, bijvoorbeeld als ik wat nieuws heb. Dan hoor ik ook wat er in de markt speelt.”

Carbone Casual Na een pittig jaar is kinderkledingmerk Carbone is weer terug op de rails. Van Hout: “Ik ben als zelfstandige met Carbone verder gegaan. Zowel ik als mijn klanten hebben vertrouwen in het merk.” Carbone Casual kinderkleding biedt een totaalpakket voor jongens en meisjes in de leeftijd tot 14 jaar. “De kleding kan zowel feestelijk als meer casual gedragen worden. Kenmerkend voor Carbone is het oog voor detail. Het bedrijf heeft het hart op de goede plaats: in 2006 richtte de directie Stichting CarboneCare op, ter ondersteuning van mensen met beperkingen.”

Jinxy May Van Hout: “De collectie van Jinxy May, het tweede merk van Carbone, is een glamourous meisjescollectie in de stijl van Supertrash. Er wordt gebruik van mooie materialen als fake leather. Het kleurenpalet bestaat uit feestelijke tinten als groen, jade, zwart en antraciet.”

Hust & Claire Het Deense label Hust & Claire is in 1975 opgericht door Anders Hurst. De collectie bestaat uit modieuze en comfortabele items voor jongens en meisjes (maatrange: 50-86 (baby), 92-152 (kids)). “H&C is het enige West-Europese bedrijf met een SA 8000-certificaat, een internationale standaard voor social responsibility. Daarnaast werkt het merk voor tachtig procent met duurzame materialen als bamboe. Het streven is negentig procent.”

CR7 “CR7 is de underwear lijn van voetballer Cristiano Ronaldo. De collectie bestaat voornamelijk uit boxers. We stellen voor de winkelier gratis p.o.s.-materiaal beschikbaar, zoals displays, posters en deurstickers. Een echte eyecatcher voor de winkel.”

De collecties zijn te bezichtigen in de nieuwe showroom, Graafsebaan 141, 5248 NL, Rosmalen. “Een mooie ruimte met veel licht, waar we de kleding op en top kunnen presenteren.”

IMG-20150220-WA0002 IMG-20150220-WA0001 IMG-20150220-WA0000

Aanbevolen artikelen
0