Bananas&Bananas bij HEMA

Yolanthe Sneijder-Cabeau gaat samenwerken met HEMA, meldt HEMA in een persbericht. Een limited edition collectie van Cabau’s kinderlijn Bananas&Bananas is vanaf 24 juni exclusief verkrijgbaar bij HEMA. De presentatrice lanceerde haar lijn begin dit jaar en was voorheen alleen verkrijgbaar in Sneijder-Cabeau’s eigen webshop. Speciaal voor HEMA ontwierp Yolanthe een nieuwe collectie die exclusief verkrijgbaar zal zijn in verschillende winkels door heel Nederland en online. “Ik ben heel blij dat een nieuwe collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek. Ik heb in Hema de ideale partner gevonden. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het moment dat mijn Bananas&Bananas collectie door heel Nederland verkrijgbaar is”, aldus Yolanthe.

Ook HEMA is blij met de samenwerking: “De kleurrijke printjes en zachte stoffen zijn kenmerkend voor deze vrolijke collectie en is een welkome toevoeging op ons uitgebreide kinderkleding assortiment. De positiviteit en de vrolijkheid is een perfecte match met ons merk,” aldus Karen van Brederode, Category Manager Kinderkleding HEMA.

Op 19 juni vind de intriductie van Bananas&Bananas plaats in het HEMA filiaal in Amstelveen. Daar wordt de uit 20 items bestaande collectie in zes unieke designs, voor het eerst gepresenteerd.

Aanbevolen artikelen
0