Arthur Koot naar legero united

Arthur Koot is een nieuwe uitdaging aangegaan. Sinds 1 december jongstleden is hij werkzaam als account manager voor het Oostenrijkse schoenenbedrijf legero united en daar verantwoordelijk voor legero united’s kinderschoenenmerk Superfit en damesschoenenmerk legero in Nederland. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in de schoenenbranche,” vertelt Arthur Koot. “Superfit en legero moeten opgebouwd worden in Nederland, dus toen deze kans voorbij kwam om een hoogwaardig kwaliteitsmerk in de markt te zetten, ben ik het avontuur aangegaan.”

 

Gerenommeerde fabrikant

Koot legt uit dat zijn keuze voor legero united een weloverwogen stap is. “Deze gerenommeerde Oostenrijkse fabrikant is kapitaalkrachtig en opereert zo duurzaam mogelijk. De schoenen zijn bovendien van excellente kwaliteit”, benadrukt hij. “Superfit is het leidende kinderschoenenmerk in Europa. Schoenen van superfit worden speciaal gemaakt op kinderleesten. Zachte materialen vermijden drukpunten, en flexibele en lichte zolen zorgen voor een natuurlijke afrolbeweging. Strenge richtlijnen voor schadelijke stoffen, die de marktnormen overtreffen, en constante innovatie zorgen voor de hoogste kwaliteit zodat kinderen de wereld op gezonde voeten kunnen ontdekken. Superfit is gemaakt door experts, geliefd bij kinderen en wordt aanbevolen door artsen en orthopedisten. Legero biedt casual damesschoenen met een moderne uitstraling en een tijdloos design voor elke gelegenheid. Lichtheid is met duurzaamheid een van de meest essentiële criteria bij het ontwerp en de fabricage van elk model. ”

 

Hij besluit: “De splinternieuwe showroom is klaar, dus winkeliers zijn van harte welkom in showroom nummer 364 in CAST Nieuwegein.”

Aanbevolen artikelen
0