Arket presenteert babycollectie van 100% duurzaam materiaal

ARKET introduceert in het vroege voorjaar van 2020 een nieuw Baby- & Newborncollectie gemaakt van 100% duurzame en verantwoord geproduceerde natuurlijke materialen, waaronder zacht organisch katoen, merinowol en gerecycled polyester.

Het assortiment bestaat uit boxpakjes, rompertjes, overalls en andere essentials waarbij zachte stoffen worden gecombineerd met een doordacht ontwerp. Alle katoen die in de collectie wordt gebruikt, is biologisch of afkomstig van het Better Cotton Initiative, een wereldwijd programma dat meetbare en voortdurende verbeteringen bevordert voor het milieu, de landbouwgemeenschappen en de economieën van katoen producerende gebieden. Aangevuld met een reeks zachte accessoires van andere verantwoordelijke makers – zoals natureZOO, Maileg en Meri Meri – is ARKET Baby een integraal onderdeel van de moderne markt van het merk.

Arket is onderdeel van de H&M groep en bestaat sinds 2017. Arket verkoopt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en producten voor het interieur.

 

Aanbevolen artikelen
0