Angel & Maclean nieuw bij Hop Agenturen

Hop Agenturen is weer een merkje rijker. Angel & Maclean start dit najaar met een kleine collectie voor de kids, welke per direct te zien is via Hop Agenturen.

Chanelva Maclean won in 2010 het SBS6-programma Holland’s Best Fashion Designer. Haar droom om haar lifestyle te integreren in een fashionmerk kwam uit in 2012 met het merk Angel & Maclean. Met haar krachtige slogan “This is who I am” baant Chanelva met succes een eigen pad in de fashion industrie.

“Het merk is razend populair bij de volwassenen en er worden regelmatig BN’ers gespot in Angel & Maclean, onder anderen: Jandino, Ferry Doedens, Mr. Propz, Memphis Depay, Kim Feenstra, Inge de Bruijn, Winonah de Jong en Valerio Zeno” aldus Joost Hoppenbrouwers.
Voor de kids wordt er gestart met een compact pakket met 8 stijlen. De artikelen zijn stoer, trendy én draagbaar voor zowel jongens als meisjes van 4 tot en met 16 jaar.
Om klanten te laten proeven van de collectie volstaat een eerste order van 30 stuks waarbij items en maten vrij in deelbaar zijn. De levering zal plaatsvinden in juli/augustus 2015.

http://hopagenturen.smugmug.com/Angel-Maclean-kids/

Hop agenturen

Aanbevolen artikelen
0