Omnichanneler Amazingkids opent nieuwe winkel

shoppingstreatOmnichanneler Amazingkids heeft er een nieuwe winkel bij. Vorige week opende de kindermodezaak een filiaal in de Hooge Meeren in Hoogezand. Hier is een beperkt aantal merken verkrijgbaar, maar consumenten hebben de mogelijkheid om bestellingen van de website in de winkel te passen en te betalen.

De winkel in Hoogezand is het zesde filiaal voor Amazingkids in Nederland. Amazingkids heeft winkels in Anna Paulowna, Schagen en Veenendaal. In Duitsland heeft de retailer ook twee filialen, in de plaatsen Halle en Kulmbach. Volgens eigenaar Wim Gerssen blijft het daar niet bij. In een interview tegenover Bengels meldt hij dat er in ieder geval nog een Duitse winkel bijkomt, in de regio Berlijn.

Amazingkids startte in 2004 als een online winkel die vanuit een garage kinderkleding verkocht. In 2005 werd de eerste winkel in het Noord-Hollandse Anna Paulowna geopend. De eigenaren geloven sterk in de combinatie on- en offline verkopen. “Wij hebben altijd een concept gehad van online verkopen in combinatie met verkopen in fysieke winkels”, zegt Gerssen. “Doordat deze formule ons goed bevalt, proberen wij langzaam het aantal winkels wat uit te breiden.” Amazingkids verkoopt merken als Ninni-Vi, Vingino, Retour, Bellaire, Barts en Noppies.

Bron: Bengels

Aanbevolen artikelen
0