Agatha Ruiz de la Prada baby en Tutto Piccolo nieuw bij Eurokids

Marja Hartgerink van Eurokids voegt de Spaanse merken Agatha Ruiz de la Prada baby en Tutto Piccolo toe aan haar portefeuille.  Andere merken van Eurokids zijn onder andere Emile et Rose en Tuufs World.

Eurokids1Agatha Ruiz de la Prada baby

“Agatha Ruiz de la Prada baby is vrolijk, kleurrijk en beslist niet doorsnee”, zegt Hartgerink. “De beroemde Spaanse modeontwerper Agatha Ruiz de la Prada vertelde in interviews dat ze eigenlijk schilder wilde worden. En dat is goed in haar collecties terug te zien. Ze laat zich inspireren door kunst, van Spaanse schilders als Picasso, Miró en Tàpies. De baby- en kinderkleding kenmerkt zich door originele ontwerpen, expressief kleurgebruik en levendige prints met grote vormen als harten, bloemen en wolken. Bijzonder artistiek, maar heerlijk draagbaar.

De collecties bestaan uit een kleurrijke babycollectie en een peuterlijn vanaf nul maanden en een kinderlijn tot en met acht jaar. Van rompertjes, pakjes, mutsjes en shawls voor de allerkleinsten tot jurkjes, rokken en shirts voor de grotere kinderen.”

Eurkids2Tutto Piccolo

Tutto Piccolo biedt klassieke eigentijds babymode met een vleugje Zuid-Spaans temperament. De wortels van het merk liggen in de Spaanse provincie Allicante, waar het familiebedrijf al sinds 1840 actief is in de textielindustrie. Al zes generaties lang worden ervaring, kennis en passie voor de klassieke babymode van generatie op generatie doorgegeven, en het zijn die dingen die de kledingcollecties ook in 2015 nog steeds kenmerken”, aldus Hartgerink. “Tutto Piccolo biedt klassieke verfijnde babymode. De items zijn altijd voorzien van mooie details, met veel aandacht voor stoffen, prints, productieprocessen en afwerking. De mode is casual en elegant tegelijk.”

“De babykleding en peuterkleding van Tutto Piccolo begint met een newborn collectie vanaf nul maanden. De kinderlijn loopt door tot twaalf jaar. In het brede assortiment bieden we onder andere boxpakjes, jurkjes, broekjes, truitjes en vestjes in de fijnste stoffen en breisels. Maar ook dekentjes, accessoires en zwemkleding maken deel uit van de collecties.”

Aanbevolen artikelen
0